manfaat daun sirih untuk bau mulut

manfaat daun sirih untuk bau mulut Jau iepriekšējā rakstā, Dāmas ir iemācījušies dažādus saturu ar beteles lapas un dažus pabalstus . Par beteles lapu Ladies labumu ne tikai to, ka ir vairākas citas priekšrocības, beteles lapas iržēl, ja jūs garām .

No lappuses lensaindonesia.com , minēja , kasaturs antiseptisku , kas beteļriekstus lapu vārīta ūdens ir ne tikai noderīga tīrīšanai jomas mutes dobumā , bet ne mazāk svarīgi,saturs ir arīlabs antiseptiķis , lai saglabātu veselīgu sieviešu orgānus .

Dāmas diezgan vāra 7-10 beteles lapas un izmantot vārītu ūdeni , lai nomazgātu sieviešu orgānus , lai novērstu dažādas baktērijas un smaržu .

Ne tikai tas, vārīti ūdenī beteles lapas , īpaši sarkanā beteles efektīvs diabēta , pazemina cukura līmeni asinīs , podagra , hepatītu un citām slimībām iekšā

Red beteles ne tikai noderīgs kāantiseptisks un dziedina par slimībām smagas , pat nelielas slimības, piemēram, klepus var būt arī risināt ar beteles lapām .

No lappuses ancaran.com , norādīja, kaveids, kā padarīt šīs zāles no beteles lapas , ir šādi :

sagatavot 15 gabalus svaigu beteles lapas , svaigi Gotu Kola 10 lapas , 10 loksnes svaigi ciplukan un medu pēc garšas .

Kā padarīt to ļoti viegli , cukuo vārot visas lapas ar 5 glāzēm ūdens , kamēr atlikušie 2 tases verdošu ūdeni tik daudz . Tad , pirms jūs dzert , sajauc ar medu pēc garšas .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply