Afvallen zonder honger

Meer en meer mensen zijn zich bewust van het belang van de gezondheidszorg , meer en meer zijn ook mensen die willen een ideaal lichaamsgewicht hebben . Voor vrouwen , het ideale gewicht is niet alleen een indicatie van een gezond lichaam , maar ook te versterken vertrouwen. Nu geen zorgen te lijden wanneer je verliest gewicht , je hoeft alleen maar te ruiken bepaalde .

Afvallen zonder honger


Bepaalde aroma's Make Slim Natural

" Het proces van de specifieke geur van de eetlust en de nauw verwante, zei Dr Alan Hirsch , auteur van het boek Guide to Scentsational gewichtsverlies , zoals gerapporteerd Newsmaxhealth . Wanneer mensen ruiken het eten, zal het aroma moleculen die de neus binnenkomen worden verwerkt door de hersenen om honger of signaal activeren stoppen met eten .

Dus, volgens dr. Alan , kunt u bedriegen met de geur van bepaalde hersengebieden om een ​​signaal te stoppen met eten of gevoel volledige langer . Het kan ook voorkomen dat te veel eten zonder . Dus je kunt gewoon eten over iets, met een meer gecontroleerde en zonder honger .

Deze theorie is bewezen door studies waarbij 3.193 overgewicht vrijwilligers . Ze kunnen gewicht verliezen van 3 kg tot 8 kg in een maand. Het geheim is zeker te ruiken voor het eten .

Geur die kostuums zorgen voor maximale resultaten zijn:

  •     pepermunt
  •     groene appel
  •     bananen

Alle drie zal je een vol gevoel voor het eten , dus eet meer gecontroleerd .

Geïnteresseerd in het proberen op deze manier menurunkan berat badan, dames?

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply