manfaat buah naga daging putih

manfaat buah naga daging putih aDragon είναι ένα σύμβολο της δύναμης και την καλή τύχη στην κινεζική παράδοση . Φρούτα πανέμορφο κόκκινο ( ή κίτρινο) με έλικες ένα χτυπητό χρώμα ονομάζεται δράκος φρούτα επειδή είναι παρόμοια με την εικόνα που είναι χρωματισμένη με το ίδιο δράκος είναι όμορφη και έχει ένα πανέμορφο έλικες . Όταν κινεζικό νέο έτος γιορτές και άλλες κινεζική παράδοση , φρούτα δράκος πρέπει να υπάρχει για να υπηρετεί τους ανθρώπους προικισμένη με καλή τύχη όλο το χρόνο .

Dragon φρούτα φυτά οι ίδιοι είναι μια οικογένεια Wijaya Kusuma λουλούδι για αιώνες πιστεύεται ότι είναι ο κομιστής των λουλουδιών τύχη . Ενδιαφέρον Wijaya Kusuma και επίσης το ενδιαφέρον των οπωροφόρων δένδρων δράκος είναι πάντα στην άνθιση τη νύχτα . Σύμφωνα με πληροφορίες , το άτομο που βρήκε τους ανθίζουν θα έχει καλή τύχη .

Τι γίνεται με τα φρούτα , τα φρούτα αλήθεια για να φέρει καλή τύχη ; Είναι μόνο επειδή η μορφή του είναι σαν ένα δράκο; Αποδείχθηκε ότι τα φρούτα δράκος έχει μια σειρά από οφέλη που καθιστούν όχι μόνο την ομορφιά αλλά και outter εσωτερική ομορφιά . Εδώ είναι τα οφέλη της dragon fruit που κάνουν όχι μόνο να υγιέστερο , αλλά και όμορφο .

1 . Υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά . Από το φωτεινό κόκκινο χρώμα που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές ανθοκυανίνες , οι χρωστικές ουσίες που λειτουργούν , καθώς και αντι -οξειδωτικά . Ως εκ τούτου , φρούτα δράκος είναι σαρκώδη κόκκινα φρούτα υψηλότερη αντι - oksidannya . Όχι μόνο έναντι του καρκίνου , αντι -οξειδωτικό , επίσης εξουδετερώσει αποτελεσματικά ελεύθερες ρίζες προκαλούν τη γήρανση του δέρματος.

2 . Εξομάλυνση του δέρματος . Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη C σε φρούτα δράκος είναι έτοιμη να κάνει το δέρμα σας υγιές και όμορφο λάμψη συνεχώς , και να τον απαλλάξω από διάφορα δερματικά προβλήματα όπως τα διάφορα είδη της ακμής και ξηρό δέρμα . Dragon φρούτα είναι επίσης είπε να βοηθήσει στην αναγέννηση των ιστών του δέρματος για να βοηθήσει την επούλωση ουλών από ακμή , καθώς επίσης και κάνοντας το δέρμα να δούμε τους νέους για πάντα.

3 . Επιταχύνει το μεταβολισμό . Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μεταβολισμού ομαλά ; Σσσς ... Φυσικά οι φορείς δεν είναι εύκολο περίσσεια λίπους , ακόμη και αν το φαγητό ! Επιπλέον , το σώμα θα είναι πιο υγιεινό για τις επιδόσεις των οργάνων ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα .

4 . Πηγή φυτικών ινών . Αναμφίβολα λειτουργήσει για τη διαδικασία σχηματισμού ινών όμορφο σώμα σας . Fiber καθιστά τη διάθεση των αποβλήτων τροφίμων και τις τοξίνες στο σώμα σε μια ομαλή , συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αφαίρεσης λίπους .

5 . Υγιή μάτια . Συμφωνείτε ότι θα συγκληθεί, αν δεν είναι απλά ένα όμορφο πρόσωπο και το δέρμα ; Ένα υγιές και όμορφα μάτια περιλαμβάνονται επίσης στην κατηγορία της αξιολόγησης μιας γυναίκας είναι όμορφη ή όχι , και φρούτα δράκος έτοιμος να θρέψει τα μάτια σας με τις βιταμίνες που περιέχει

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply