cara menurunkan berat badan tanpa olahraga

cara menurunkan berat badan tanpa olahraga bnPierde greutate la numărul ideal este obtinerea o mulțime de făcut. Nu numai din cauza cerințelor de stilul de viață și să sprijine aspectul , dar , de asemenea, îmbunătățirea calității asistenței medicale . În loc de a vă lua orice efecte secundare ale medicamentelor nu sunt clare , utilizați acest mod simplu !

Bob Harper , un antrenor care a difuzat cel mai mare ratat din Statele Unite împărtășesc un mic secret acest lucru simplu , raportat de către Genius Beauty . Bob a reușit să-și piardă în greutate mulți oameni . Acum , e rândul tău !

1 . POTABILA White Water
Apa este sursa de un miracol , iar acest miracol ar putea schimba forma corpului tau . În fiecare dimineață , începe activitatea cu un pahar mare de apă . Da, pahare mari . Băut cu dimensiunea va începe procesul de metabolism . Puteți , de asemenea, bea apa inainte de a manca . Este o modalitate simplă și sigură de a face stomac simt complet înainte de a mânca , așa că nu va mânca prea mult .

2 . PROTEINE CONSUM
Manance cat mai mult de proteine ​​in fiecare zi . Consumul de proteine ​​la micul dejun , prânz și cină . Desigur, nu uita aportul de carbohidrati si grasimi bune . Proteinele pot fi obținute din carne , pui , pește , ouă , lapte , nuci , inclusiv tempeh și nuci .

3 . EVITA micul dejun SWEET
În dimineața , nu a pus o mulțime de calorii prin băuturi dumneavoastră . Aceasta este , pe cât posibil, să nu consume băuturi dulci în dimineața . Informație completă CLICK AICI

4 . Știi ce EAT
Posibilitati de alimentatie nu este doar de a pune mâncare , de mestecat și înghițire . Ar trebui să știi ce se întâmplă în organism . Citiți toate informațiile de pe etichete nutriționale , cât de multe calorii , inclusiv compoziția de carbohidrati, grasimi si proteine ​​.

5 . MASA O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ meniu Favorite
O mâncare delicioasă plus , de obicei bogate in grasimi si calorii . Nu consumul de alimente preferate totul nu este un lucru bun , pentru că atunci când corpul este îndemnat să se bucure de ea , te va mânca cantități mari .

Prin urmare , ar fi mai bine dacă ai strica limba o dată pe săptămână . A crea o zi specială în care vă puteți bucura de alimentele preferate, fără să te simți vinovat . Dar amintiți-vă , aceasta nu înseamnă că puteți mânca "rău" de-a lungul -o zi, dar mananca doar o portie de mâncare bună într-o zi .

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply