benefits of lemon juice in bath water

benefits of lemon juice in bath water De meeste mensen realiseren zich niet de grote voordelen van een citroen voor de gezondheid. Het sap van de zure vrucht kan helpen bij het afvallen , beheren bloeddruk , sommige ziekten te voorkomen .

Hier zijn de voordelen voor de gezondheid die je kunt krijgen met citroensap , zoals gerapporteerd Onlymyhealth , zondag ( 13/01/2013 ) , onder andere :

1 . vergemakkelijken de spijsvertering
Veel problemen met de spijsvertering kan effectief worden genezen door het drinken van citroensap . Warme citroensap kan overwinnen het probleem van abdominale complicaties , zoals een opgeblazen gevoel , misselijkheid , brandend maagzuur , maag parasieten in activiteit en oprispingen .

Als u vaak last van buikpijn , behandelen met een regelmatige inname van citroensap . soepele spijsvertering kan ook leiden tot een gezond gewicht en ideaal .

2 . ontgiften de lever
Het drinken van citroensap elke ochtend bleek effectief in het helpen van de lever produceren gal te zijn . Citroensap kan ook reinigt de lever en helpen het voedsel afbreken . Zelfs de citroensap om de vorming van galstenen te voorkomen vanwege de optimale productie van gal .

3 . gezonde huid
U kunt citroen gebruiken als een antiseptisch en om zich te ontdoen van mee-eters en puistjes van je gezicht . Hoog niveau van antioxidanten in de citroen helpt niet alleen de vorming van rimpels , maar ook om het gezicht grondig reinigen .

De vorming van rimpels in het gezicht veroorzaakt door vrije radicalen , die ook schade gezonde cellen in het lichaam. De anti-oxidanten in het citroensap is wat kan vernietigen vrije radicalen veroorzaken rimpels en acne .

4 . Het handhaven van mondgezondheid
Citroensap kan worden overwonnen verwondingen aan het tandvlees met een massage-effect en vermindert kiespijn . De problemen zoals slechte adem kan ook worden behandeld met citroen .

5 . keel
Citroensap heeft ook antibacteriƫle eigenschappen die kunnen helpen overwinnen van een keelontsteking . Keelpijn of tonsillitis kan worden genezen door gorgelen citroensap gemengd met warm water .

6 . Het beheren van de bloeddruk
Lemon heeft een hoog gehalte aan kalium noodzakelijk door mensen met hoge bloeddruk . Duizeligheid, misselijkheid , en hoge bloeddruk kan worden gecontroleerd met citroensap die dient om het risico van hart- en vaatziekten te verminderen .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply