benefits of warm lemon water before bed

benefits of warm lemon water before bed Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τα μεγάλα οφέλη που προσφέρονται από ένα λεμόνι για την υγεία . Ο χυμός του φρούτου οξύ μπορεί να βοηθήσει με την απώλεια βάρους , τη διαχείριση της πίεσης του αίματος , την πρόληψη ορισμένων ασθενειών .

Εδώ είναι τα οφέλη για την υγεία που μπορείτε να πάρετε με το χυμό λεμονιού , όπως αναφέρεται onlymyhealth , την Κυριακή ( 13/01/2013 ) , μεταξύ άλλων :

1 . διευκολύνει την πέψη
Πολλά προβλήματα πέψης μπορεί να θεραπευτεί αποτελεσματικά με την κατανάλωση του χυμού λεμονιού . Ζεστό χυμό λεμονιού μπορεί να ξεπεραστεί το πρόβλημα των κοιλιακών επιπλοκές , όπως φούσκωμα , ναυτία , καούρα , τα παράσιτα στο στομάχι της δραστηριότητας και ρέψιμο .

Αν έχετε συχνά πόνο στην κοιλιακή χώρα , αντιμετωπίζουν με τακτική πρόσληψη του χυμού λεμονιού . ομαλή πέψη μπορεί επίσης να προωθήσει ένα υγιές βάρος και το ιδανικό .

2 . αποτοξίνωση του ήπατος
Πίνοντας χυμό λεμονιού κάθε πρωί αποδείχθηκε ότι είναι αποτελεσματική στο να βοηθήσει το συκώτι παραγωγή χολής . Ο χυμός του λεμονιού μπορεί επίσης να καθαρίσει το συκώτι και βοηθούν στη διάσπαση των τροφών . Ακόμη και η χυμό λεμονιού για την πρόληψη του σχηματισμού χολόλιθων οφείλεται στην βέλτιστη παραγωγή χολής .

3 . υγιές δέρμα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι ως αντισηπτικό και να απαλλαγείτε από τα σπυράκια και τα σπυράκια από το πρόσωπό σας . Υψηλό επίπεδο των αντιοξειδωτικών στο λεμόνι όχι μόνο βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού των ρυτίδων , αλλά επίσης για να καθαρίσει το πρόσωπο επιμελώς.

Ο σχηματισμός των ρυτίδων στο πρόσωπο που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες μπορεί επίσης να βλάψει τα υγιή κύτταρα του σώματος. Τα αντιοξειδωτικά στο χυμό του λεμονιού είναι αυτό που μπορεί να καταστρέψει τις ελεύθερες ρίζες προκαλούν τις ρυτίδες και ακμή .

4 . Η διατήρηση της στοματικής υγείας
Ο χυμός του λεμονιού μπορούν να ξεπεραστούν οι τραυματισμοί στα ούλα με αποτέλεσμα μασάζ και μειώνει τον πονόδοντο . Τα προβλήματα, όπως αποκρουστική αναπνοή μπορεί επίσης να αντιμετωπίζονται με λεμόνι.

5 . λαιμός
Ο χυμός του λεμονιού έχει επίσης αντιβακτηριακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεραστεί μια λοίμωξη του λαιμού . Πονόλαιμο ή αμυγδαλίτιδα μπορεί να θεραπευτεί με γαργάρες χυμό λεμονιού αναμιγνύεται με ζεστό νερό .

6 . Η διαχείριση της πίεσης του αίματος
Λεμόνι έχει μια υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο που χρειάζονται τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση . Ζάλη, ναυτία, και η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να ελεγχθεί με χυμό λεμονιού το οποίο χρησιμεύει για τη μείωση του κινδύνου καρδιακής νόσου .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply