cara memakai jilbab paris

cara memakai jilbab paris Πώς να φορούν μαντίλα πασμίνα παρακάτω φαίνεται αρκετά , αλλά ακόμα bersyariat . Με απλά βήματα , μπορείτε σίγουρα να ακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο μαντίλα ομαλά . Αν έχετε βαρεθεί με το χιτζάμπ , το πέπλο που φορούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου , ​​θα μπορούσε να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τη μαντίλα πασμίνα με τις νέες δημιουργίες που θα επανεξεταστεί στο παρακάτω άρθρο .

Φορώντας μαντίλα δεν είναι απλώς να ακολουθήσει την τάση της μόδας από μόνη της , αλλά θα πρέπει να βασίζεται στην καθοδήγηση του Ισλάμ ότι κάθε μουσουλμάνα γυναίκα θα πρέπει να κλείσουν τα γεννητικά του όργανα με ένα μαντήλι . Μαζί με την ανάπτυξη της τάση της μόδας , πολλοί είναι πλέον μουσουλμάνος μπορεί να κλείσει τα γεννητικά όργανα , αλλά εξακολουθεί να bersyariat γι 'αυτό είναι κατάλληλο για χρήση από μουσουλμάνες .

Με τη χρήση του σιφόν πασμίνα χιτζάμπ , μια γυναίκα θα terliaht πιο όμορφη και γοητευτική . Πραγματικά, μια γυναίκα θα εξετάσουμε πιο όμορφη σαν μαργαριτάρι αν κλείσουν τα γεννητικά όργανα με μαντίλα . Οι ενδιαφερόμενοι να το δοκιμάσετε σύντομα; Πηγαίνετε να δείτε το φροντιστήριο παρακάτω

Το πρώτο βήμα , μπορείτε να φορέσετε ένα πασμίνα μαντίλα θέση σιφόν η δεξιά πλευρά είναι μικρότερη από την αριστερή πλευρά . Kekdua βήμα , τραβήξτε το δεξί άκρο της σιφόν πασμίνα μαντίλα σας προς την αριστερή πλευρά του κεφαλιού σας . Για να είναι ισχυρή και να μην μετακινηθεί από τις θέσεις , μπορείτε να ενσωματώσετε τις άκρες χρησιμοποιώντας μια καρφίτσα .

Το τρίτο βήμα , τραβήξτε τις άκρες του εσωτερικού πέπλο σιφόν πασμίνα πλέον μπροστά στο στήθος σας , όπως φαίνεται στην εικόνα παραπάνω μοντέλα . Στη συνέχεια, σηκώστε προς τα πάνω . Το τέταρτο βήμα , τραβήξτε το τέλος του πασμίνα κασκόλ περισσότερο πριν να φτάσουμε στην κορυφή του κεφαλιού . Μετά την επένδυσή της και να βεβαιωθείτε ότι η άκρη μπορεί να φτάσει στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού σας .

Τέλος , ώστε να μην πέσετε πασμίνα χιτζάμπ ή βρώμικο , όταν το αεράκι , τότε μπορείτε να ενσωματώσετε την πλευρά του πασμίνα με καρφίτσα ταυτόχρονα να ενισχύσει την εμφάνισή σας .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply