contoh surat lamaran kerja di perusahaan

contoh surat lamaran kerja di perusahaan ďalej môže byť odkaz pre tých , ktorí sa chcú uchádzať o prácu ako vychovávateľ a učiteľ . V skutočnosti mnoho ľudí , ktorí chcú byť učiteľom , najmä štátni úradníci . Vzhľadom získať pozíciu , veril priniesť prosperitu svojho života . V skutočnosti , vláda poskytuje blahobyt pre učiteľov , ktorí majú štatút štátnych zamestnancov tým , že sa základný plat a iné príspevky .

Môžete žiť kopírovať Lamara vzorový list nižšie a prispôsobiť sa vašim osobným údajom , ktoré máte . Nezabudnite pripojiť podporné súbory , takže si môžete byť prijatý ako učiteľ v škole inštitúcie , ktoré chcete . Ak plánujete použiť ako učiteľ , potom si môžete prezrieť vzorový sprievodný list pod ako odkaz .

S pozdravom ,
Prehlasujem , aby žiadosť o žiadosti o zamestnanie , aby sa stal učiteľ platy na pána / pani vedenia , pokiaľ ide o moje osobné údaje nasledovne :

Meno : zaberá Al Ahsan S.Pd
Miesto a dátum narodenia : Berastagi , 15 marec 1985
Pohlavie : Muž
Náboženstvo : Islam
Posledný Vzdelanie : S - 1 English oddelenie
Adresa : Jl . Rose alej , 91 Banyuwangi

Na základe vyššie uvedeného , mám v úmysle sa uchádzať o zamestnanie , aby sa stal učiteľom v školného , že pán / pani dnes vedú . Pre vašu pozornosť , prikladám :

1. . Foto kópiu poslednej diplom 1 list
2. Foto kópie prepisu tried 1 list
3. Foto kópie preukazu totožnosti 1 list uchádzača o zamestnanie
4. Kópie ID karty 1 list
5. Veľkosť fotografie 3 x 4 cm 2 kusy

Preto som vytvoril tento sprievodný list v pravde , za vašu pozornosť a múdrosti pána / pani hovorím veľká vďaka .

 Jednoduché a veľmi praktické je to tak ? Stačí len skopírovať a rozhodne zostať nad dokumentmi a môžete mať nový Žiadosť o zamestnanie list pre okamžité škole ho poslať na agentúru , ktorú sa chystáte . Dúfajme , že sa podarilo a veľa šťastia employess Žiadosť o zamestnanie Letter Sample Učiteľ vyššie

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply