Jual Obat Penghilang Jerawat dan Flek Hitam

Jual Obat Penghilang Jerawat dan Flek Hitam Acne veroorzaakt niet alleen een probleem wanneer hij voldoet aan de huid van het gezicht gebied , maar ook nadat het is gegaan . Acne kan vlekken die interfereren vertrekken .

Volgens beauty expert Nikos Narkissos , ongeacht hoeveel crèmes en acne medicijnen die u gebruikt , als de wortel van het probleem niet wordt opgelost dan de acne zal blijven verschijnen .

Hier zijn enkele suggesties die hij gaf om zich te ontdoen van acne littekens vlekken op het gezicht .

Gebruik gerichte therapie
De beste manier om acne littekens te voorkomen is op dit moment in het proces van genezing . Kies het juiste geneesmiddel dat gericht is op het gebied van acne . Producten met AHA en glycolzuur en vitamine C is zeer effectief voor het verminderen van de vorming van littekenweefsel in het litteken .

Vermijd squeeze
Hoewel het niet wachten om zich te ontdoen van acne , maar vermijd knijpen puistjes . Laat leeggelopen met de hulp acne medicatie acne. De gewoonte van het aanraken acne , laat staan ​​druk zal alleen maar verergeren de toestand en maak acne littekens geworden pokdalig .

Beschermen tegen de zon
Blootstelling aan ultraviolet licht op acne littekens kan het gebied maken in een donkerder en duidelijker zichtbaar .

overwinnen hyperpigmentatie
Gebruik een product dat bedoeld is om de oorzaken van hyperpigmentatie ongelijkmatige teint te pakken . Deze producten zijn meestal huid lichter producten.

Geen overmatige scrub niet gebruiken
Littekenvorming treedt op wanneer u een scrub gebruiken te vaak. Grove korrel gebruikt om zich te ontdoen van mee-eters en puistjes alleen irriteren de oorzaak littekens .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply