Benefits Of Lemon Oil

Benefits Of Lemon Oil A Limón aromateràpia oli essencial té una àmplia gamma de capacitat d'ús excepcional . Llimona evoca imatges de la frescor i la neteja i el sol i la llimonada .

Les investigacions realitzades per Jean Valnet , MD , va mostrar que els olis essencials s'evaporen Lemo que pot matar als bacteris meningocòciques ( meningococ ) en 15 minuts , bacteris febre tifoide en una hora , Staphylococcus aureus en dues hores , i els gèrmens que causen la inflamació dels pulmons ( pneumònia ) termini de tres hores .

Fins i tot una solució de 0,2% oli essencial de llimona pot matar als bacteris de la diftèria en 20 minuts i apagar els bacteris de la tuberculosi . Aquest antisèptiques propietats tindrà una durada de vint dies . Aquest tret és apta per destruir els gèrmens en l'aire de l'habitació a l'hospital , sales d'espera , i escoles. És especialment eficaç per neutralitzar les olors desagradables en el cos d'un pacient que pateix de càncer .

Els olis essencials són oli essencial de llimona amb altes vibracions , comparable al xiulet agut. Arbres de sàndal , en comparació, brunzint com abelles que tartamudegen . Els olis essencials amb altes vibracions encoratjadors , especialment per a algú que pot sentir kelelaham psicològica .

Llimona dóna una sensació de calidesa i divertit intel · lectual . Encara que aquest oli essencial de llimona , tant física com psicològicament , aquest oli estimula molts pensaments , millorar la concentració i la capacitat de memoritzar.

La investigació del cervell relacionada amb els efectes de perfum trobar que l'oli essencial de llimona permetre especialment l'hipocamp . Investigadors de la Universitat de Japó van trobar que certs aromes en un ambient d'oficina que es propaga a millorar dràsticament la precisió i concentració mental .

Olis essencials de llimona propagació produeix 54 per cent menys d'errors. Quan l'olor difon durant les proves , l'avaluació augmenta a 50 per cent . En un altre estudi d'oli essencial de llimona va mostrar que aquestes substàncies tenen efectes antidepressius .

Un estudi de la Universitat de Mie el 1995 va trobar que les aromes cítrics augmenten la immunitat , induir la relaxació i redueix la depressió . L'oli essencial de llimona és un estimulant immunològic . Aquesta substància augmenta les cèl · lules blanques de la sang , millora la microcirculació i és substàncies antisèptiques .

Oli essencial de llimona es compon de 68 per cent d- limonè , un poderós antioxidant . Llimona té un valor ORAC ( Oxygen Radical Capacitat d'Absorció / Oxygen Radical Capacitat d'Absorció ) és d'aproximadament 6.619 ( ET / L) . Unitat de TE / L s'expressa com micromol de trolox per litre . D- limonè àmpliament estudiat per la seva capacitat per combatre el creixement del tumor en més de 50 estudis clínics  benefits of lemons yahoo answers.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply