benefits of lemon water cancer

benefits of lemon water cancer Mnoho zdraví, odborníci radí pít teplou vodu s citrónovou šťávou krátce po probuzení . I když to chutná kyselá, citronová ovoce jejídlo, které jsou alkalické , který může udržet pH rovnováhu těla , které mají být zachována a chráněna zdraví různých onemocnění . To je nějaký jiný důvod, proč se doporučuje pít teplou citrónovou vodou v dopoledních hodinách .

1 . Tonic pro Játra
Praktici potraviny kombinovat , Erikar Lebang řekl , vody s citronovou šťávou v ranních hodinách je velmi dobrá pro udržení zdraví jater . Po noci práce odfiltrovat toxiny v těle z nezdravých potravin ,játra potřebuje tonikum pro udržení její funkce . Ráno jenejlepší čas, aby " dary " na játra , ale ujistěte se, že nemáte jíst nic, 20 minut před nebo po požití .

2 . Výměna tekuté elektrolyty
V noci ,tělo je dehydratovaná asi 6-7 hodiny . To je důvod, proč máme často pocit, pomalý , když se vzbudíte v dopoledních hodinách . Pitná voda sama o sobě nestačí , je třeba ji vyměnit s tekutým elektrolytem . Spíše než pití balené nápoje , které obsahují elektrolyty , bude zdravější , pokud budete jíst z přírodních zdrojů . Odborníci výživa a zdravý životní styl dr . Phaidon L. Thoruan říci , citronová šťáva dává efekt jako " elektrické " pro tělo . Ujistěte se,tělo stále svěží a již ospalý po probuzení .

3 . Zlepšit vytrvalost tělo
Citrusové plody , včetně citrony svůj vysoký obsah vitaminu C a hraje důležitou roli v udržování imunitní systém organismu . Lemon obsahuje antimikrobiální látky vzdálen A útok virus, který způsobuje nachlazení a chřipky . Kromě toho je kyselina askorbová obsažená v citronu vodě také napomáhá vstřebávání železa je zvýšit odolnost .

4 . Udržet zdravé trávení
Pektin ,druh rozpustné vlákniny nalezené v citrony pomůže snížit hlad a abyžaludek pocit sytosti déle . Vlákno citrony také udržet trávicí zdraví tím, že se zbaví látek, jakož i ostatní potraviny , není vhodný pro tělo ven nečistot .

5 . Generování energie
Ne více potřeba konzumovat energetické nápoje v nádobách, které obsahují umělá sladidla , umělé aromatické látky a konzervační látky . Tam jemožnost, která je přirozenější a zdravější , aby se vaše re - poháněl , tj. s citronovou šťávou . Lemon voda pomáhá hydratovat a cirkulaci kyslíku v těle , takže se cítíte svěžejší a napětím .

6 . Urychlení metabolismu
Jak bylo popsáno výše ,citron pomáhá detoxikaci jater avýdaje těchto toxinů také urychlit spalování tuků ve stejnou dobu . Metabolismus vašeho těla spalovat kalorie a tuk, dokonce se zvyšuje až o 33 procent benefits of lemon drink in the morning.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply