cara turunkan kolesterol jahat

cara turunkan kolesterol jahat Kolesterool on rasvane aine , mis annab energiat keha rakud , mis on toodetud toiduainete tarbimine päevas. Kolesterool on olulinekeha kui see on ikkagiasjakohane tase , kuid liiga palju kolesterooli võib tegelikult põhjustadaerinevaid haigusi seostatakse südameveresoonkonna nagu südamehaigused , insult ja teised. Seega , mis aitavad teil püsida tervena , vaadata kolesteroolitaset seitse vihjeid , et tsiteeritudTervis Me Up järgmiselt:

1 . Suitsetamisest
Suitsetamisest loobumine on oluline meetod vähendada oma kolesteroolitaset. Sisaldus sigarette võib põhjustada arteriaalse vooder või endoteeli saada kahjustatud . Kantserogeenide ja vingugaas oxide sisalduvate sigaretisuitsu arterites muutunud vastuvõtlikud krampide , misläbi kõrge kolesteroolitase veres.

Suitsetamine võib ka alandada kolesterooli taset lipoproteiini ( HDL ) või hea kolesterool ja samal ajal tõsta kolesteroolitaset Madala tihedusega lipoproteiini ( LDL) või halb kolesterool . Lisaks suitsetajad võivad esineda ka südame südamepekslemine , mis võivad mõjutada nende üldist elukvaliteeti . Kui kasutasite suitsetada , lõpetage halvad harjumused nüüd .

2 . Palju kasutada
Sport onparim ravi , kes on kõrge kolesteroolitase . Ekspertide nimetamisel harjutus 40 kuni 60 minutit päevas , aitab vähendada halva kolesterooli umbes 5-10 protsenti ning tõsta hea kolesterooli taset kuni 3-6 protsenti. Selleks ei ole oluline, mis iganes tüüpi harjutus sa teed, kõige olulisem on treeningu intensiivsus iga päev .

3 . Tarbimine tervislikku toitu
Et vähendada kolesterooli , et kõige tähtsam on hoida oma toiduratsiooni . Vähendada toite, mis sisaldavad küllastunud rasvad ja trans -rasvad . Teil on vaja ka tarbimise vähendamiseks rasvane liha , munakollased, praetud toidud , kogu piimatoodete ja praetud toidud . Seda seetõttu, et küllastatud ja transrasvad võivad suurendada LDL ( paha kolesterool) . Soovitatavast päevasest küllastunud rasva on 20 grammi või vähem , nii et ole ettevaatlik toidud, mis sisaldavad küllastunud või trans-rasva tase kõrge ja veenduge jääda alla soovitatava päevase tasandil.

4 . Alkohoolsete jookide vältimist
Alkoholi tarbimine on tavaliselt koosneb 1-2 jookide päevas meeste ja ühe joogi päevas naistele. Samas, kui sa ületada seda summat, on võimalus suurendab keha talletada rasva. Samuti suureneb piht ( õllekõht ) ja seega kaudselt parandada kolesteroolitaset.

5 . Kaalus
Proovige kaalus kui teil on rasvunud või ülekaalulised keha . Alustada harjutada iga päev, iga tüüpi täiendavaid tegevusi hästi. Esiteks, teha kerge tegevus nagu kõndimine, jõutreening , aeroobika , jalgrattasõit ja kasutada, sest see aitab tõsta hea kolesterooli samal ajal vähendada halva kolesterooli taset.

Rasvumine võib viia nn insuliiniresistentsus ,seisund, millekere ei saa kasutada insuliini korralikult. Kõhunäärme insuliini glükoos muudetaksevere ja seejärel energiaks. Insuliini resistentsus võib põhjustada diabeeti ja kõrgema kolesteroolitasemeorganismis.

6 . Eating Spinat
Tarbimine spinat regulaarselt ka vähendada oma kolesteroolitaset. Spinat sisaldab umbes 13 flavonoidide ühendeid, mis hoiab sind vähi , südamehaiguste ja osteoporoosi . Tarbimine 1/2 tassi selle luteiini - rikas toit iga päev ei lase teilsüdameatakk põhjustatud liigse kolesterooli .

7 . Kala tarbimine
Kala sisaldab palju omega - 3 rasvhappeid, mis aitab hoidakeha südamehaiguste, insuldi ja kõrge kolesteroolitase abigavalgurikka toitaineid. Vastavalt meditsiini ekspertide ,toitumine rikas mereannid , eriti kala , aitab suurendada hea kolesterooli taset . Muud allikad omega - 3 toiduained sisaldavad soja, rapsi , linaseemned , pähklid ja kalaõli .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply