cara mengecilkan perut tanpa olahraga

cara mengecilkan perut tanpa olahraga Jak zmenšit žaludek , aniž cvičení můžete dělat takovým způsobem, aby se zabránilo některé potraviny, které mohou způsobit zvýšené břicho nafouklé a také některé potraviny, které se dokáží vypořádat s nafouklý žaludek .

Stejně jako zhubnout , aby bylo možné získat ideální štíhlé břicho vyžaduje čas, úsilí a trpělivost . Ale tím, že dělá malou změnu v jídelníčku , pak můžete dělat velké změny , takže žaludek vypadat štíhlejší a štíhlejší . Nemůže se dočkat, až to vyzkoušet ? Jděte se podívat na přezkum v plné níže.

V případě, Spotřeba potravin
Spotřeba zdravých potravin
Dieta neznamená, že nemáte jíst vůbec , stačí jíst 5-6 krát , ale v malých dávkách . Tím, že jíst a hladovět , že se hromadí více tuku a rychleji . Kromě toho , pokud nechcete jíst vůbec , pak metabolismus v těle může být narušena . Pro urychlení metabolismu v těle , musíte konzumovat zdravou stravu bohatou na bílkoviny , dobré tuky a komplexních sacharidů .

Pro váš příjem bílkovin může obsahovat luštěniny jako jsou hrách, sója , mandle , lískové oříšky a vlašské ořechy, jsou také zdrojem živočišných bílkovin , jako je mléko nebo nízkotučného jogurtu , kuřecí maso , vejce , a libového masa , a bohatý zdroj bílkovin , který je také zdravé tuky jako jsou například ryby .

Pokud jde o zdroje zdravých tuků , můžete si ji z olivového oleje , lněný olej, slunečnicový olej a avokádo .

Pro zdroje sacharidů , jako je například strava spotřeby hnědá rýže, celozrnné , nebo ovoce , jako jsou jahody , hrozny , jablka , a zelenina jako špenát , a další .

Zvolte zdravé nápoje
Zdravé nápoje , jako jsou jogurtové nápoje , ovocné šťávy , zeleninové šťávy a nízkotučného mléka . Protože existuje několik nápoje, které obsahují dost vysoké kalorií , jako jsou nealkoholické nápoje , sirupy , nebo alkohol mohoubřicho více nafouklé .

Pití minerální vody je dostatečný
Voda v těle slouží k usnadnění trávicí systém a metabolismus , jakož i usnadnit lepší vstřebávání živin . Proto je postačující pro minerální vody v těle velmi důležité konzumovat osm sklenic minerální vody denně .

Potraviny je třeba se vyvarovat
Syrové jídlo a velké porce
Syrové potraviny a potraviny s velkým podílem trávicím traktu může rozšířit s extra objemem . Živiny získané z půl šálku vařené mrkve se rovná jeden šálek syrové mrkve . Proto ,spotřeba zeleniny, které byly vařené uspokojit nutriční potřebu .

Potraviny s vysokým obsahem sodíku
Obvykle sodíku nebo soli nebokoření často nacházejí v zpracovaných potravin. Sodík má vlastnosti, které mohou přitahovat vodu . Vyvarujte se konzumace sodíku vyšší než obvyklé výši , jak to může udělat ušetřit více tekutin může vést k pocitům letargie , tělo vypadá více oteklé a nadměrné hmotnosti vody .

Žvýkačka
Ukazuje se, žečasté žvýkačka může také provést nafouklé břicho . To je proto, že mnoho spolknutého vzduchu a uvízl v gastrointestinálním traktu v důsledku žvýkaček . Zachycený vzduch může způsobit tlak a nadýmání být skvělý .

Vyhněte se nezdravé potraviny
Rychlé občerstvení , čokoládu a občerstvení , jako jsou brambůrky a podobně nemají žádnou výživnou hodnotu vůbec . Ale vyhnout se tyto potraviny , protože to může udělat váš žaludek více nafouklý . Přepnout na konzumovat více výživná jídla pro tělo .

Ihned dělá změny životního stylu , aby se zabránilo některé z jídelníčku může vést ke stále nafouklý žaludek a nahradit ji nějakou dietu je doporučeno výše . Hodně štěstí !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply