cara menarik berat badan untuk golongan darah ab

cara menarik berat badan untuk golongan darah ab Jak zhubnout na základě krevní skupiny je jeden způsob, jak se dostat na ideální tělesné hmotnosti na dietu . Zhubnout krevní diety je věřil k poskytnutí maximálních výsledků .

Vlastně krevní strava byla kontroverzní , mnoho lidí, kteří souhlasí s tím, nebo naopak . Vzhledem k tomu, že lidské tělo je velmi složitý a mnoho faktorů, které způsobují zvýšení tělesné hmotnosti může jít nahoru nebo dolů . Ale pokud jste zaujala krevních skupin Dieta , pak poslouchejte zcela úplný přehled níže .

Proč je krevní strava je věřil k pomoci zhubnout ?

Jako knihu, kterou napsal Peter J. D' Adamo , ND , s názvem " Jezte Právo pro váš typ :Dieta řešení do Pobyt individualizovaného zdravý , žijí déle a dosažení vaší ideální hmotnosti " , že některé potraviny mohou mít menu i ve skupinách a může být poměrně vlivný není dobré na jakýkoli jiný typ krve. To se děje proto, žev krvi výrazně ovlivňuje trávicí systém a metabolismus v těle . Tím, že zná správné potraviny na základě krevní dietní program , takže můžete stále úspěšnější .

Zde je několik rad, na základě krevní dietu , jak citoval z vemale.com .

Jak zhubnout krevní skupina A
Jídlo menu, které mohou být konzumovány krevní skupinajsou rostlinné bílkoviny , jako je sója , celozrnné obiloviny a organické zeleniny spotřeba Perbanyak . Vyberte si lehké sportovní jakozdravý způsob, jak lze také spustit metabolickou systém těla .

Jak zhubnout Krevní skupina B
Pro typ B krevní skupiny , odpovídající nabídku potravin je nízkotučné mléko a maso , to je lepší se vyhnout pšenice , slad , obilí a čočka . Pokud jde o atletiku , krevní skupina B by měl běžet dost sportovní , a ne obézní .

Jak ztratit Typ Hmotnost Blood O
Krevní skupina O může konzumovat jídlo menu , jako je libové maso, drůbež a ryby . A doporučuje omezit příjem sezamovými semínky , chléb, ořechy a odpovídající těžké cvičení , jako je zvedání závaží .

Jak zhubnout Krevní skupina AB
Poslední na krevní AB by se měli vyhnout nabídky potravin kuře , hovězí maso vepřové maso, a více nakloněn na menu plody moře , víte , a mléko pro AB krevní skupina má obvykle citlivý zažívací trakt . Zatímco atletické fit jeuklidňující cvičení , jako je jóga a meditace .

Je to ne všechny dietní programy se vejde do každého , někteří úspěšní některé ne . Chcete-li mít na paměti, pokud je nabídka potravin v širší skupiny činností , které děláme ,tělo pevné energetické výhody . To mělo za následek tělesné hmotnosti se nezměnila , nebo dokonce být schopen jezdit . Bavte se !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply