cara mengecilkan perut bawah dan samping

cara mengecilkan perut bawah dan samping Jak zmenšit žaludek , zejména vpodbřišku může být velmi snadné, pokud se soustředíte a to upřímně . Vzhledem k tomu, že většina lidí , kteří nedokážou zmenšit žaludek, jsou ti, kteří půl -napůl , neukázněný a líný . Proto , co musíte udělat , je vytvořit program, který si i nadále menerut hinga štíhlé břicho cíle může být dosaženo .

Nejen, že lidé, kteří mají břišní tuk , který chce mít krásné břicho . Tam jsou také lidé, kteří již mají ploché břicho , ale stále touží po sixpack žaludek tak, že to může zlepšit sebevědomí . Chcete-li zmenšit podbřišku , tam jsou některé cvičení, které můžete vyzkoušet doma, aniž by museli jít do posilovny . Jděte se podívat na cvičení zmenšit podbřišku níže , jak citoval z duniafitnes.com

První věc, kterou byste měli udělat, aby vlak spodní břišní svaly, jezákladní úroveň výcviku vědět. Zde jsou některé základní pohyby vykonávat podbřišku .

Reverzní Crunch

Toto cvičení by mělo být provedeno na pokles lavičce . Prvním krokem k lehl si na lavici , pak se ujistěte se, že vaše záda není klenutá . Za to, žepohyb pomalu zvedněte kolena k hrudníku na základě smluv spodní břišní svaly . Sejměte nohu a opakujte, dokud některé to může být provedeno set.Latiha

noha Procházky

Chcete-li provést noha procházky , můžete ležet na zádech , aleruka stále zastrčené pod hýždě , aby se ujistil , že vaše záda rovně . Poté zvedněte obě nohy jako v obraze bez ohýbání kolena o 90 stupňů od podlahy . Pak vyjměte jednu nohu na zem pomalu, ale neměl dotýkat podlahy , dokud jenpár centimetrů nad podlahou . Udržet tuto pozici za několik minut poté, co byl přinesen zpátky do horní části nohy v úhlu 90 stupňů . Udělej to ještě jednou na druhou nohu . Můžete to udělat toto cvičení 8-10 krát za obě nohy .
Nižší břišní cvičení jsou velmi složité , a to nejen specializované žaludek sám , ale zahrnuje i sílu nohou . Můžete kombinovat tato cvičení s kardio cvičení , takže kromě toho, že mohli udělat víc ploché břicho můžete také ztratit Maximální hmotnost . Hodně štěstí !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply