benefits of green tea capsules weight loss

benefits of green tea capsules weight loss Hi ha molts beneficis de càpsules de te verd pot tenir quan es consumeixen regularment . Càpsules de te verd que contenen suplements que actuen com a remeis naturals per a diversos problemes de salut . Els suplements segurament contenen extracte de te verd . L'extracte de te verd conté diverses substàncies com ara antioxidants , chetachins i polifenols . Si bé , hi ha moltes càpsules de te verd també contenen teanina . Teanina és un aminoàcid que té un efecte calmant .

 L'ús del te verd càpsules
Com es va esmentar anteriorment , hi ha molts beneficis de càpsules de te verd que tindrà si es consumeixen regularment . Els següents són alguns dels beneficis :

    baixar de pes
    la prevenció del càncer
    el tractament del càncer
    La prevenció de les malalties cardiovasculars
    Reduir la pressió arterial
    La prevenció de la càries dental

Amb els beneficis esmentats anteriorment , vostè no ha de dubtar de consumir cada dia . Fins i tot si es consumeixen cada dia, que no tindrà efectes negatius . Els únics efectes poden ser l'insomni . És probable que vostè tindrà dificultat per dormir a causa de la substància conté en el te verd .

La diferència entre el te verd i el te verd càpsules
Càpsules de te verd estan fets d'extracte de te verd en forma de càpsules . Càpsules de te verd són els suplements que sovint es comercialitzen com un mitjà per ajudar a augmentar la ingesta d'antioxidants . Si decideix consumir càpsules de te verd , vol dir que vostè no ha de beure te verd diverses tasses al dia . No obstant això , no hi ha molts estudis que demostren que les càpsules de te verd tenen millors efectes es comparen amb el te verd com una beguda . Els pocs estudis , però, pot ser la seva referència per considerar el consum de càpsules de te verd . Hi ha diversos beneficis simples de càpsules de te verd de tota manera, com el següent .

La prevenció de refredats i grip
Un dels millors beneficis de càpsules de te verd que li impedeix tenir refredats i grip . La prevenció del refredat i la grip s'ha demostrat per un estudi realitzat el 2007 . L'estudi va dur a terme durant tres mesos amb un grup d'adults sans . Ells van prendre ja sigui te verd extracte de fórmula o una càpsula de placebo dues vegades al dia . El resultat va ser els que consumeixen te verd càpsules d'extracte tendeixen regularment per tenir millor sistema immunològic . Ells poques vegades tenien els símptomes del refredat i la grip en comparació amb aquells que consumeixen placebo .

L'estudi va demostrar que el fred i la grip es pot prevenir mitjançant el consum de càpsules de te verd . Es necessita realitzar més estudis per provar altres beneficis de càpsules de te verd .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply