cara mengecilkan perut setelah melahirkan secara tradisional

cara mengecilkan perut setelah melahirkan secara tradisional Com canviar la mida de l'estómac després del part es pot fer amb una consideració d'algunes de les coses , un dels quals és una condició mèdica . Per descomptat, després que el naixement de més de 80 per cent de les dones volia aconseguir un cos perfecte prima que abans . Llavors la gran pregunta és com trobar un mètode d'exercici que just després de donar a llum . Pot el ventre prim idela esquena ? Fes una ullada a la revisió completa a continuació .

Després de nou mesos d'embaràs , per descomptat, molts van començar a acumular greix a l'abdomen , el braç i la galta . Com s'esmenta en duniafitnes.com , l'úter es tancarà i tornarà a la seva mida original en aproximadament 6 setmanes , mentre que els lligaments del cos tornaran a longitud normal i l'elasticitat del voltant de 3-6 mesos . Però no és així amb el múscul jaringat , necessita exercici i noves rutines per poder restaurar la força , la densitat i la funcionalitat d'aquests músculs .

Quan és el moment adequat per començar a entrenar ?
Per poder començar a entrenar primer ha de consultar amb el seu metge per garantir la salut i l'exercici del que és correcte . Eviti el contacte amb una pressa per aconseguir un estómac prim és perillós per a la salut . Sobretot si es realitza una cesària . El més important després del part és el procés de recuperació del cos . Si el metge diu que està bé, llavors vostè pot fer exercicis lleugers . Si no, vostè s'ha de centrar en la recuperació del cos , ja que depèn de la condició física de cada individu .

4 gratis Obtingui Ideal Forma de cos Després del Part
Mantingui la seva dieta
Per descomptat , vostè necessita més nutrients després del naixement . Els nutrients essencials que necessita el cos per restaurar la mateixa mitjançant la regeneració de les cèl · lules i els teixits estan danyats inclouen proteïnes, ferro i vitamina C. El consum de verdures i fruites són riques en fibra i evitar els aliments fregits , greixos i calories alta .

No s'afanyi al gimnàs
Cos elàstic després de donar a llum és una cosa natural a causa d'un augment en el volum corporal d'aproximadament 15 per cent . El pas més apropiada és la recuperació del cos , perquè el cos és mínima recuperació pot causar problemes de salut .

Determineu un objectiu raonable
No s'afanyi volen resultats dràstics , i molt menys vull perdre 20 quilos en el termini d'un mes. D'altra banda , en adonar-se que vostè està en una dieta estricta , és molt perillós . Perquè ara tens un nadó de ser alletats i se satisfacin les necessitats nutricionals . Si vostè està en una dieta estricta , llavors vostè està en risc de deficiències nutricionals , així com al seu nadó . No establirem un objectiu excessiu .

Escollir l'adequat exercici
Per cremar calories no ha de dur a terme certes activitats simplement estirats al llit . Però això no vol dir que hagi de fer un exercici extenuant . Vostè pot fer exercicis lleugers , però tot i així ser capaç de restaurar la forma del seu cos com abans , com caminar per aquí amb empènyer el nadó a la casa . Caminar és una activitat que és fàcil i lleuger , però pot cremar més calories . A més de caminar també la circulació sanguínia i pot mantenir el seu cos en forma després del part .

Com baixar de pes , especialment del ventre encongir l'assegurança pot proporcionar comoditat i mantenir un cos sa per tal de mantenir-se en forma . Bona sort  cara cepat menurunkan berat badan secara alami tanpa olahraga!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply