cara mengurangi rasa pahit pada daun pepaya

cara mengurangi rasa pahit pada daun pepaya Os beneficios de follas de mamá é moito para xestionar unha ampla variedade de problemas de saúde. Con todo terdakang porque gusto amargo polo que estamos relutantes en consumir. Especialmente para aqueles que teñen un problema de hemorróidas que precisa dunha gran cantidade de fibras poden ser superados por consumir mamá .

Algunhas persoas poden gustar do sabor amargo atopado en follas de mamoeiro , pero non menos importante , tamén non me gusta porque me gusta moito amargo. Existen varias formas que pode tentar eliminar o sabor amargo atopado en follas de mamá para facelo máis delicioso para comer. Aquí están algunhas suxestións que pode probar na casa , logo que citou vemale.com .

Use auga salgada
A auga salgada pode neutralizar a saiba pode causar amargura follas de mamá . Tomar inmediatamente as follas novas de mamá , a continuación , lavar con auga salgada para amasar forma, entón fervida ata que estea completamente cocido.

Cociña con goiaba ou anacardo
Para se librar do gusto amargo de follas de mamá , pode ferver as follas de castaña de anacardo ou follas de Goiabeira cunha proporción de 1:3 .

Usando ladrillo ou barro
En moitas rexións , moitas veces atopar cociñar papaia usando barro ou ladrillo para eliminar o sabor amargo. Pero non te esquezas de lavar ben despois de ferver con barro ou ladrillo.

Cocido dúas veces
Se aínda non está convencido de que o gusto amargo de follas de mamá non desapareceu , entón pode ser cocido dúas veces. Despois de algunhas follas cocidas con goiaba ou anacardo , mamá drenado fervido novo con auga limpa.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply