contoh surat lamaran kerja it

contoh surat lamaran kerja it Жалби и барања на пријатели имаме да кажеме за оние кои се занимаваат директно со спроведувањето на регистрација долунаведениот . Во меѓувреме можеме да ве известам дека толку многу кои се регистрираат преку интернет на оваа saat2 толку тешко да се влезе во сајт.

Се надеваме дека овие ограничувања можат да се решат од страна на засегнатите страни , така и за моите пријатели , кои не сакаат да се регистрираат онлајн, за да добие ограничувања.

Една работа што треба да се потсетиме дека во околности како што се ова не ја исклучува можноста за присуство на партиите кои ги користат државата да ги искористат предностите . Затоа, не треба да се верува , ако постојат оние кои нудат ветување или нешто во врска со регистрација на државен службеник.

Тоа е добра , полна адреса , вклучувајќи телефонски броеви не се објавени јавно на овој форум да се избегне нешта ние не сакаме .

Со ова се пријавуваме до министерот Министерството за правда и човекови права на Република Индонезија, за да може да ме прифати како кандидат за државните службеници ( CPNS ) на територијата на Република Индонезија.
Како надоместок за министерот за закон и Министерството за човекови права кажаново јас спроведен некои барања како што следува:
Копија од последните high Диплома 1.Foto Заверени
Копија од сертификатот 2.Foto компјутер
3.Foto Копирај ID: 1 лист
4.Foto копија од сертификатот раѓање: 1 лист
Копија 5.Foto полицијата сертификат забелешки: 1lembar
6.Foto Копија од семејството картичка: 1 лист
Копирате 7.Foto жолт картон : 1 лист
8.Pas фотографии во боја 3X4 : 2 парчиња

Па јас поднесе оваа петиција до министерот за правда и Министерството за човекови права. За вашето внимание и разгледување би сакал да се заблагодарам на г-дин

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply