manfaat sirsak buat kesehatan

manfaat sirsak buat kesehatan Az előnyök soursop gyümölcs, olyan jó, mint az előnyeit sárkány gyümölcs , soursop gyümölcs van egy csomó előnye , hogy foglalkozzon a számos egészségügyi problémát . Sok kutatás, amely azt mondja, hogy a soursop gyümölcsöt lehet használni, mint alternatív rák gyógyítására . Nem csak egy része a gyümölcs , hogy tudjuk használni , de a többi alkatrész , mint például a soursop hagy a bőrön tudjuk venni az előnyöket.

Soursop gyümölcs egy gyümölcs, zöld , vannak olyan , mint a puha tövis meglehetősen ritka a bőrön , és egy édes-savanyú ízű. Ahhoz , hogy a tulajdonságait a gyümölcs sirrsak , akkor fogyasztani közvetlenül, vagy azáltal, hogy a juice ital, amely enyhíti a szomjúságot .

 Miért Soursop gyümölcsöt lehet megbirkózni a különböző betegségekkel ? Ez azért van, mert a tartalmat foglalt soursop gyümölcs, soursop gyümölcs, amely gazdag C-vitamin -tartalma 20 mg per 100 gramm gyümölcshús . A C-vitamin tartalma , ami nagyon magas soursop gyümölcs antioxidáns, amely azon dolgozik, hogy javítsa az immunrendszert. Ezen kívül Soursop is gazdag rost , amely elérte a 3,3 g 100 g gyümölcshús , amire szükség van a testünk . Az alábbi táblázat anyagokat dizi soursop gyümölcs ( 100 gramm ), és előnyöket, amelyeket kapunk .

    Energia: 65 kcal
    Fehérje: 1 g
    Zsír : 0,3 gramm
    Szénhidrát: 16.3 gramm
    A kalcium ( Ca ) : 14 mg
    Foszfor ( P) : 27 mg
    Fiber : 2 g
    Vas ( Fe ) : 0,6 mg
    A-vitamin : 1 RE / 10 ( SI)
    B1-vitamin : 0,07 mg
    B2-vitamin : 0,04 mg
    C-vitamin: 81,7-20 mg
    Niacin : 0,7 mg

Hogy megbirkózzon hasmenés vagy hasmenés csecsemők
Ha a baba hasmenés vagy laza széklet , akkor azonnal felkészülhessen soursop gyümölcs megérett , majd megszorította majd szűrjük a vizet . Ezután Italok 2-3 evőkanál hasmenés csecsemőknél.

Kezelésére májbetegség
Szerencsére kezelni a máj , akkor más gyorséttermi ételeket. Csak akkor kell inni soursop juice 1 hét , mint egy étkezést helyettesítő .

Kezelni aranyér .
Soursop gyümölcs is lehet használni kezelésére aranyér. A trükk , nyomja össze a soursop gyümölcs megérett , majd 1 csésze víz . Inni 2 -szer egy nap , reggel és délután .

Ahhoz, hogy az vizelet hólyag fájdalom
Készítse elő a félig érett gyümölcs soursop , cukor és só ízlés szerint. Cook minden összetevő egy kompót . Evett sima , és végre rendszeresen , minden nap 1 hét a sorban .

Kezelésére Anyang - anyangen
Anyang - anyangen károsodott vizelés olyan, mint egy égő fájdalmat . Legyőzni azonnali elkészítéséhez fél érett gyümölcs soursop és cukorral ízesítjük. Ezután Soursop gyümölcsöt hámozott , főtt cukorral együtt 2 csésze vizet . Sütés után , a törzs és a vizet.

Egyéb tulajdonságai soursop gyümölcs leküzdeni leküzdésében székrekedés , segíti a csontképződést , növeli az állóképességet , lassítja az öregedési folyamatot , használjuk, mint egy alternatív kezelési epekő , antisembelit , köszvény , fokozott étvágy, és javítja az emésztőrendszer .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply