manfaat alpukat bagi rambut

manfaat alpukat bagi rambut Fördelar med avokado frukt är ingen tvekan om att övervinna en rad hälsoproblem , eftersom många studier som visar att det finns en hel del innehåll i avokado frukt är bra för kroppen .

Inte bara bra för ensam hälsa , avokado är också ofta används för skönhetsbehandlingar allt från ansiktsmasker , för att vara mer skonsam hårvård , hudvård kropp att vara frisk och ljus . Inte undra nu många tillverkare av skönhetsprodukter som använder avokado som råvara produktion .

 Varför avokado är mycket bra för kroppen ? Det kan inte skiljas från innehållet i näringsämnen och näringsämnen i sådana . Avokado kalorier , protein, fett , kolhydrater, kalcium , fosfor , järn , vitamin A , vitamin B1 , vitamin C , vatten och fibrer . Vilka är de hälsomässiga fördelar av avokado frukt ? Gå och se den fullständiga översyn av följande:

    Avokado kan förebygga risken för stroke . Avokado innehåller folsyra , som potentiellt skulle kunna förebygga risken för stroke . Vägen är enkelt , du bara äta en avokado dagligen .
    Kan avokado , enangkal fria radikaler eftersom det landungan vitamin E , C atupun flavonoider . Fria radikaler är den främsta orsaken till cancer . Därför finns det ingen skada i att äta avokado regelbundet för att upprätthålla en sund kropp .
    För att upprätthålla friska ögon . Mengandungan avokado -vitamin som spelar en viktig roll för att skydda ögonen från grå starr och makuladegeneration .
    Avokado kan upprätthålla hjärthälsa . Höga nivåer av folsyra i avokado kommer att hålla hjärtat friskt . I en kopp avokado finns det cirka 23 % av den totala folsyra som kroppen behöver .
    Avokado kan klara av mild halsbränna . För att övervinna ulcussjukdom , kan du konsumera en avokado utsäde utdraget .
    Kan förebygga prostatacancer . Föreningar som ingår i en avokado kan söka efter nya cancerceller och sedan förstöra den utan att skada andra celler hälsa .
    Kan hjälpa till att sänka kolesterolet . Halten av p-sitosterol , som är ganska hög, har dessa föreningar visat sig vara effektivt för att sänka kolesterolnivåerna.

Förutom fördelarna med dragon frukt , för att kunna få till maximalt avokado som du kan konsumera på regelbunden basis för att göra det en färsk juice drink eller konsumera direkt . Lycka till !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply