manfaat temulawak bagi kulit wajah

manfaat temulawak bagi kulit wajah
Előnyök temulawak jól ismert , hiszen 4000 évvel ezelőtt, így ne lepődj meg, most sok termék gyártmányú használó nyersanyagokat temulawak . Ennek a növénynek a latin nevet curcumma xanthorrhiza és minden kerületben van egy név , vagy szó, hogy más. Amint az a Madura kerületben temulabak , koneng kakas a Szunda régió , és van is egy említést egy vicces interjú fehér nevét.

Miért temulawak nagyon jó, hogy meggyógyítsa a különböző egészségügyi rendellenességek ? Ez azért van, mert azok tartalma temulawak . A temulawak számos kémiai vegyületek, mint például olaj vagy elpárolognak közkeletű fellandrean és turmerol , illóolajok, kamfer , glükozid, foluymetik karbinol . Tehát mi temulawak táplálékot a test egészségét ? A kezdéshez , figyelj teljesen megtelt felülvizsgálat alatt.

 Legyőzni emésztési zavarok
Néhány emésztési zavarok , mint például a puffadás , emésztési zavar, és le lehet győzni a temulawak indisgestion . Ön el tud fogyasztani temulawak rendszeresen a lehető legjobb eredményt.

Hogy enyhítsen a gyulladást
A gyulladás , például osteoarthritis győzhetjük használatával temulawak ami egy természetes növényi összetevőket a természet.

Képes legyőzni a rák
Crop temulawak lehet gyógyítani a különböző típusú rákos megbetegedések , mint például a vastagbél-és prosztatarák. Amint írásbeli m.vemale.com , temulawak képesek gátolni a fejlesztés a prosztatarák. Azt feltételeztük , hogy a munka temulawak menyuplai véredények növekedését megállítani a rák .

Növeli az étvágyat a gyermekek, a járvány lép, vese fájdalom, deréktáji fájdalom, asztma , fejfájás , megfázás , gyomorégés , hasi fájdalom , a termelés ASI , leküzdeni a székrekedés, a fájdalom cangkrang , bárányhimlő , kezelésére fekély, seb a pattanások .

Bár lehet gyógyítani a különböző betegségek , hanem fogyaszt túlzott temulawak nem tesz jót a gyomornak . Vannak, akik tilos fogyasztani temulawak olyan emberek, akik cukorbetegségben szenved , és a kábítószer - fogyasztó obatanan és a terhes nők . Különben temulawak , akkor is megpróbál a sárkány gyümölcs előnyöket nem utolsósorban hatásosan tartja fenn a test egészségét . Jó szórakozást !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply