manfaat air hasil rebusan daun seledri

manfaat air hasil rebusan daun seledri Naturligtvis Duan selleri är mycket bekant och förtrogen med vårt dagliga liv . Selleri blad används som grönsaker utöver fördelarna med selleri vänder mycket ovanligt att hantera och förebygga olika sjukdomar .

Det finns många dieter som använder bladselleri som komplement som soppa , köttbullar , soppor , stekta nudlar , kokt nudlar och andra livsmedel . Selleri har en distinkt doft och innehåller mycket järn som behövs av kroppen . Här är några av fördelarna och effekten av bladselleri som citerade från kesehatan.kompasiana.com .

Kan stärka immunförsvaret
Förutom järn, selleri innehåller även vitamin A och vitamin C är mycket viktig arena används som en antioxidant och har förmåga att öka produktionen av kollagen vävnad och hud och vår kropp är i stånd att bibehålla ögats hälsa .

Kan användas som ett anti- cancer
Ämnen som finns i selleri plus kronärtskocka kan döda bukspottkörtel-cancerceller . Om vi konsumerar tillräckliga mängder selleri , så om i oss finns det risk för cancer i bukspottskörteln kronärtskocka plus substansen kan döda . Men vi måste också kompensera genom att ta en medicin för att bota cancer . Dessutom selleri innehåller även ämnen som miristin kan förhindra tillväxten av cancerceller i kroppen.

Kan skydda dig mot hjärt-kärlsjukdom
Hjärt-och kärlsjukdomar som stroke , hjärtinfarkt och så vidare är en som är väldigt farliga sjukdomar i vår kropp . Några av dessa hälsoproblem kan uppstå på grund av fel kost , motion sällan , och kan också uppstå på grund av att kroppen producerar naturligt aminosyran homocystein som kan störa funktionen av blodkärl . Selleri grönsaker som innehåller folsyra eller vitamin B9 är mycket bra för kroppen eftersom det kan förändra aminosyran homocystein i enklare molekyler som lätt tas upp av kroppen .

Kan användas som ett anti-inflammatoriskt
Om du har artrit , reumatism och gikt sedan selleri är lösningen . Eftersom selleri kan minska svullnad och smärta runt lederna så selendri utmärkt mat för människor som lider av sådana problem .

Förutom fördelarna med soursop blad , om vi bara lämna den ensam utan ett försök så kommer vi aldrig att känna effekten och nyttan av dessa örter . Fick du nytta av selleri i dag ?

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply