uses for lemon balm capsules

uses for lemon balm capsules Ίσως να είναι ήδη εξοικειωμένοι με μελισσόχορτο ? Θα είναι δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου μελισσόχορτο είναι ένα κοινό φυτό που θα βρείτε στον κήπο . Αλλά αυτή η φαινομενικά άλλο φυτό κήπου περιέχει αιθέριο έλαιο . Όχι μόνο μερικά συνήθη αιθέριο έλαιο , βάλσαμο λεμονιού περιέχει ειδικό αιθέριο έλαιο , ένα από τα πιο σημαντικά αιθέρια έλαια.

Λεμόνι βάλσαμο παράγει ένα από τα πιο ακριβά αιθέρια έλαια που μπορείτε να αγοράσετε . Είναι πολύ ακριβό επειδή είναι δύσκολο να παράγουν. Ενώ η μυρωδιά του λεμονιού μπορεί εύκολα να αναπαραχθεί από λεμονόχορτο και τα εσπεριδοειδή , το οποίο είναι φθηνότερο , βάλσαμο λεμονιού αιθέριο έλαιο ξεχωρίζει από την ικανότητά της να φωτίσει τη διάθεσή .

Το βάλσαμο λεμονιών έχει χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ιστορία . Μελέτες δείχνουν καταπραϋντικές , αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του χαρακτηριστικό . Αλλά δεν είναι αρκετό για να χρησιμοποιήσετε λεμόνι βάλσαμο ως φάρμακο που συνταγογραφείται , ορισμένα παραδοσιακά φάρμακα βότανο ακριβώς η μαγική θεραπεία . Αλλά εξακολουθεί να έχει πολλά οφέλη για την υγεία και μπορεί να απολαύσει ως ένα φλιτζάνι τσάι , σφάλματα απωθητικό , ένα ποτήρι κρασί βάλσαμο λεμονιού . Λεμόνι βάλσαμο κρασί; Σε περίπτωση που αυτό το ποτό κεντρίσει το ενδιαφέρον για σας, εδώ είναι η συνταγή για μελισσόχορτο κρασί φτιαγμένο από τους κριτές της μπύρας και του κρασιού με πολύχρωμες βραβεία , Pauline Pearce .

Λεμόνι βάλσαμο συνταγή κρασιού για ένα γαλόνι από την εξυπηρέτηση.

Βάλσαμο 2 λίτρα λεμόνι
2 μεγάλα πορτοκάλια ( χυμό και το ξύσμα )
£ 1 σουλτανίνας
1 λεμόνι ( το χυμό και το ξύσμα )
£ 2 της ζάχαρης
1 κουτάλι πίνακα των θρεπτικών
1 κουταλιά σούπας τρυγικό
1 κουταλιά σούπας πηκτικές ένζυμο
Gervin ή οποιοδήποτε κρασί μαγιά γενικής χρήσης
Campden δισκία

Μαζέψτε όλα τα φύλλα από το μίσχου , θα πρέπει να έχετε μόνο τα φύλλα . Πλύνετε με κρύο νερό . Αφήστε το να στεγνώσει , και όταν στεγνώσει να το βάλετε σε κάποιο είδος του περιέκτη , βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καθαρό δοχείο . Ρίξτε βραστό νερό μέσα στο δοχείο , τέσσερα ποτήρια θα είναι για αρκετό. Προσθήκη Campden νερό στο μίγμα και αρχίζει το ανακάτεμα αυτό . Όταν τελειώσετε ανακατεύοντας μέχρι να το καλύψει και μόλις το αφήσετε μόνο του για σαράντα οκτώ ώρες.

Διαχωρίζουμε το υγρό που παράγεται από τα φύλλα . Όπως δεν θα τα χρειάζεστε, μπορείτε να απορρίψετε τα φύλλα . Βάλτε το υγρό σε αποστειρωμένο δοχείο , βάλτε το δέρμα σε αυτό και προσθέστε το μίγμα του χυμού πορτοκαλιών και το χυμό λεμονιού σε αυτό . Στη συνέχεια βάζουμε σουλτανίνας , πηκτικές , οξέα , μαγιά και θρεπτικά συστατικά στο εσωτερικό του. Αφήστε μόνο να υποστούν τη διαδικασία της ζύμωσης σε περίπου τέσσερις ημέρες. Θυμηθείτε να κρατήσει καλυμμένη και να το ανακατεύετε μέχρι δύο φορές κάθε μέρα . Μετά από τέσσερις ημέρες το βάλετε σε ένα βάζο , βάλτε τη ζάχαρη μέσα και αρχίζει το ανακάτεμα . Προσθέστε κρύο νερό που βράζει μέχρι το βάζο σχεδόν πλήρης, το σφραγίσει αεροστεγώς και αφήστε το για μια άλλη διαδικασία της ζύμωσης . Σε τρεις μήνες θα είναι σε θέση να το πιει.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply